BebaBox kolekcija

Kako bismo pripremili sve za dolazak bebe na svijet počinjemo razmišljati i o odjeći za novorođenče. Stoga stres postaje još značajniji. Pitanja poput: koju veličinu trebamo, boju, što je trenutačno moderno, kvalitetno; utječu na promjenu raspoloženja, nesigurnost, brigu, strah, nepripremljenost i razne druge osjećaje koje roditelji u tim trenucima imaju, ali i svi oko njih; obitelj, prijatelji te svi oni koji bi htjeli pomoći za što bezbrižniji dolazak bebe na svijet.

BebaBox kolekcija dizajnirana je isključivo za istoimeni projekt te se sastoji od dovoljno komada odjeće koji se mogu koristiti od trenutka izlaska bebe iz bolnice do navršenog trećeg mjeseca života bebe.

Dizajn koji je prikladan i za dječaka i djevojčicu sastoji se od posebno dizajniranih elemenata; sam dizajn odjeće kao i kolekcija dizajniranih životinjica koje su isključivo dizajnirane za BebaBox projekt. Riječ je o jedinstvenoj kolekciji gdje sve pojedine komade možete kombinirati jedne s drugima.


Za izradu naše odjeće koriste se najkvalitetniji materijali, proizvodni procesi i boje. Time se osigurava da kvaliteta odjeće odgovara najvišim standardima za korištenje.

BebaBox kolekcija sadrži sljedeće proizvode:

6 body benkica
3 kombinezona
3 kapice
3 slinčeka
1 par rukavica
3 hlačice sa stopalicama

1 ručnik s kapicom

1 pamučna tetra pelena

1 pamučna krpica

1 minky dekica

1 pamučna igračka

BebaBox - Bodi benkica

Cijelokupna BebaBox kolekcija koja je uključena je u BebaBox projekt također uključuje sve osnovne potrepštine potrebne za higijenu bebe i majke u rodilištu ili kod kuće. Osim toga, podsetovi kolekcije BebaBox dostupni su u kolekcijama nazvanim BebaBox Essentials i BebaBox Clean & Dream kolekcija.

BebaBox Essentials kolekcija

Sada za samo 60,92 EUR Kn (459,00 Kn)

BebaBox Clean & Dream kolekcija

Sada za samo 78,17 EUR (589,00 Kn)

Osim kvalitete, udobnost i izdržljivost također imaju vrlo važnu ulogu u kolekciji. Budući da su male bebe osjetljive te im se nikako ne sviđa bilo kakva komplikacija prilikom odijevanja,  u našu kolekciju implementirali smo jednostavnost i udobnost:

Standardi kvalitete

Osim što koristimo najkvalitetnije meke i udobne materijale za izradu odjeće, tako koristimo i DuPoint boje koje imaju "Oeko-Tex Standard 100", normativni certifikat  (Oeko-tex / Öko-Tex) što potvrđuje da su boje bezopasne za ljudsko zdravlje te da nisu štetne za udisanje kao niti u direktnom dodiru s kožom.

Hlačice sa sklopivim strukom
Body benkice na kopčanje
Kombinezoni/Pidžame koje se kopčaju preko cijele dužine