BebaBox Essentials kolekcija

Kako novopečeni roditelji žele sve najbolje za svoje novorođenče tako se žele malo i pohvaliti. Naravno, najbitnije im je bebino zdravlje, sreća, zadovoljstvo ali i ono drugo; da njihova beba bude odjevena u odjeću izrađenu od najkvalitetnijih, najudubnijih, najmekših materijala i prirodnih boja koji odišu modernim i slatkastim, pravim bebačstim dizajnom. Uz kutiju Essentials iz kolekcije BebaBox osiguravate sve ovo!

BebaBox Essentials kolekcija dio je cjelovite BebaBox kolekcije. Uniseks dizajn sastoji se od posebno dizajniranih elemenata koje će obožavati podjednako bebe djevojčice i bebe dječaci odnosno, njihovi roditelji. Sam dizajn odjeće i kolekcija životinjica jedinstveni su i dostupni samo u sklopu BebaBox kolekcije. 

Kolekcija je sama po sebi posebna jer se svi odjevni predmeti mogu kombinirati jedan s drugim. Tako više neće biti potrebe za beskrajnim traženjem pojedinačnih odjevnih predmeta u raznim trgovinama kako biste došli do savršenog seta; manje stresa, više vremena, više uživanja i opuštanja; sve u nekoliko klikova.


Bez obzira jeste li budući roditelji ili novi roditelji koji bi željeli da njihova beba izgleda savršeno prilikom njenog prvog 'izlaska', poput napuštanja rodilišta i odlaska kući, ili ste prijatelji, obitelj ili kolege koji žele budućim roditeljima i njihovoj bebi pokloniti savršen poklon, BebaBox Essentials kolekcija savršen je izbor!

BebaBox Essentials kolekcija sastoji se od sljedećih proizvoda:

1 bodibenkice
1 kombinezona
1 hlačica sa stopalicama

1 kapice

1 slinčeka

1 para rukavica

BebaBox - Wrap bodysuit

Osim kvalitete, udobnost i izdržljivost također imaju vrlo važnu ulogu u kolekciji. Budući da su male bebe osjetljive te im se nikako ne sviđa bilo kakva komplikacija prilikom odijevanja,  u našu kolekciju implementirali smo jednostavnost i udobnost:

Standardi kvalitete

Osim što koristimo najkvalitetnije meke i udobne materijale za izradu odjeće, tako koristimo i DuPoint boje koje imaju "Oeko-Tex Standard 100", normativni certifikat  (Oeko-tex / Öko-Tex) što potvrđuje da su boje bezopasne za ljudsko zdravlje te da nisu štetne za udisanje kao niti u direktnom dodiru s kožom.

Hlačice sa sklopivim strukom
Body benkice na kopčanje
Kombinezoni/Pidžame koje se kopčaju preko cijele dužine

Više informacija u vezi veličina odjeće BebaBox Essentials kolekcije možete pronaći ovdje. Također, standarde kvalitete možete pronaći ovdje. Cijena BebaBox Essentials kolekcije je sada za samo 60,92 EUR Kn (459,00 Kn). U cijenu je uključen PDV i dostava unutar Republike Hrvatske.