Njega majke

Razdoblje u kojem se majka priprema za rođenje bebe obilježeno je uzbuđenjem i stresom; kako za buduću mamu tako i za cijelu obitelj. Pod stresom se ne podrazumijeva samo onaj oko poroda već i stres koji se odnosi na praktične stvari kao što je kupnja svega što je potrebno za bolnicu i dolazak s bebom doma. Zdravlje i njega majke od najveće je važnosti, ne samo za nju nego i za novorođenče.

 

Osim uobičajene njege kojoj smo podložni svaki dan, razdoblje neposredno prije i neposredno nakon rođenja bebe zahtjeva posebnu pažnju, a sve kako bi majka bila što bezbrižnija, što prije se oporavila od porođaja te kako bi joj u fokusu bila jedino pažnja, maženje i briga za novopridošlog člana obitelji.

Stoga BebaBox također uključuje proizvode za njegu buduće majke u bolnici te su vodilja za sve ono što će biti potrebno i u nadolazećem razdoblju nakon dolaska prekrasne novorođene bebe i mame doma. Upravo zato surađujemo s renomiranim hrvatskim proizvođačima kako bismo budućoj mami osigurali najbolje i najpotrebnije proizvode.

BebaBox se sastoji od sljedećih proizvoda za njegu majke:

Platnena torba
3u1 gel za tuširanje
Deo roll – on
Toaletni papir
Papirnati ručnik
Krema za lice i tijelo
Balzam za njegu usana

Maramice
Četkica za zube
Pasta za zube
Higijenski ulošci za rodilje
Upojne blazinice za dojilje
Balzam za prirodnu njegu bradavica dojilja