BebaBox Clean & Dream kolekcija

Nakon što postanete roditelj, ubrzo shvatite koliko je važna higijena djeteta i da se za nježnu, ultramekanu kožu vaše bebe trebaju koristiti samo najbolji, najkvalitetniji i najmekaniji proizvodi! Osim toga, treba njegovati mirne trenutke tijekom kojih vaša beba spava poput anđela. BebaBox Clean & Dream kolekcija u tome pomaže pružajući izuzetno slatkaste, sigurne i mekane proizvode najviše kvalitete koji se koriste nakon kupanja,  prilikom stavljanja bebe na spavanje kao i za slatke snove.

BebaBox Clean & Dream kolekcija dio je cjelovite BebaBox kolekcije. Jedinstveni dizajn sastoji se od posebno dizajniranih elemenata koje će obožavati podjednako bebe djevojčice i bebe dječaci odnosno, njihovi roditelji. Sam dizajn svih proizvoda uključuje posebnu kolekciju životinjica koja je jedinstvena i dostupna samo u sklopu BebaBox kolekcije. Proizvodi se izvrsno kombiniraju s odjećom iz kolekcije BebaBox dok se svi odjevni predmeti mogu isto tako međusobno kombinirati.


Bez obzira jeste li budući roditelji ili novi roditelji koji žele biti sigurni da njihova beba ima savršeno mekani ručnik za kupanje ili predivno mekanu dekicu za spavanje kao i preslatku igračkicu za maženje ili posebnu pamučnu pelenu sa printom, ili ste prijatelji, obitelj ili kolege koji žele budućim roditeljima i njihovoj bebi pokloniti savršen poklon, BebaBox Clean & Dream kolekcija savršen je izbor!

BebaBox Clean & Dream kolekcija sadrži sljedeće proizvode:

1 minky dekica za bebu
1 ručnik s kapicom
1 pamučna tetra pelena s printom

1 pamučna krpica

1 pamučna igračka

Standardi kvalitete

Osim što koristimo najkvalitetnije meke i udobne materijale za izradu odjeće, tako koristimo i DuPoint boje koje imaju "Oeko-Tex Standard 100", normativni certifikat  (Oeko-tex / Öko-Tex) što potvrđuje da su boje bezopasne za ljudsko zdravlje te da nisu štetne za udisanje kao niti u direktnom dodiru s kožom.

Standarde kvalitete možete pronaći ovdje. Cijena BebaBox Clean & Dream kolekcije je sada za samo 78,17 EUR (589,00 Kn). U cijenu je uključen PDV i dostava unutar Republike Hrvatske.