Naša priča

Budući da smo i sami roditelji dvojice predivnih dječaka, znamo kako je to biti roditelj, pogotovo ako se radi o dolasku prve bebe na svijet. To razdoblje puno je raznih osjećaja, od nesigurnosti, uzbuđenja pa sve do stresa. Sve to,  i pozitivan i negativan stres, prolazili smo i mi. Iako su to sve uobičajeni osjećaji kroz koje svi prolaze, odlučili smo minimizirati nepotreban stres budućim roditeljima kako bi se mogli isključivo fokusirati na ono važnije - svakodnevnu pažnju, brigu i njegu za novorođenu bebu.

BebaBox - O nama
BebaBox - Vas BebaBox team
Zato je i nastala ideja za osnivanje BebaBox-a.

Utrošili smo jako puno vremena na razmatranje koji bi to točno bili proizvodi koji bi postali dio 'sve u jedan' paketa za dolazak bebe na svijet. Kontaktirali smo mnoge proizvođače, održali smo brojne sastanke da bi na kraju donijeli odluku. Kako bismo odabrali najbolje proizvode za mamu i bebu, navest ćemo sve faktore koji su bitno utjecali na odluku: 

Kvaliteta

Sigurnost

Hrvatski proizvođači 

Cijena

Najsloženiji proces projekta bio je dizajniranje i izrada BebaBox kolekcije odjeće za novorođenče.

Kolekcija se sastoji od odjeće potrebne za bebu do trećeg mjeseca života te nekoliko drugih proizvoda kao što su ručnik s kapicom, tetra pelena, krpica, igračka...Svaki dio odjeće moguće je kombinirati s onim drugim dok će kvaliteta, dizajn i ljepota kolekcije učiniti da se u vašu bebu zaljubite još i više. Jednom kada kolekciju vidite i opipate, jednostavno ćete se rastopiti koliko je slatka, mekana i prekrasna te ćete biti još nestrpljiviji oko dolaska Vaše bebe.

 

BebaBox kolekcija odjeće za novorođenče te proizvodi za njegu mame i bebe odlična su investicija za buduće roditelje kao i prekrasan poklon od obitelji i prijatelja. Da je na hrvatskom tržištu postojalo nešto poput BebaBox-a kada smo mi postajali roditelji, niti jednog trenutka ne bismo dvojili trebamo li takav paket kupiti. :)

 

Cijelokupna BebaBox kolekcija koja je uključena je u BebaBox projekt također uključuje sve osnovne potrepštine potrebne za higijenu bebe i majke u rodilištu ili kod kuće. Osim toga, podsetovi kolekcije BebaBox dostupni su u kolekcijama nazvanim BebaBox Essentials i BebaBox Clean & Dream kolekcija.

BebaBox - Dijece i BebaBox
BebaBox - Slušamo vas

Budući da je jedno od najvažnijih načela uspjeha čuti, raspravljati i prilagoditi se, bili bismo zahvalni kada biste s nama podijelili svoja iskustva s BebaBox-om te nam se javili s povratnim informacijama ili eventualno dali neki prijedlog o tome koji proizvod dodati/izuzeti iz samog paketa. Molimo Vas da nas kontaktirate jer nam je stalo da najljepše razdoblje u Vašem životu učinimo još ljepšim i bezbrižnijim. 

Srdačan pozdrav,

Štefanija & Wouter, roditelji Karla i Filipa

Misija

Učiniti život budućih roditelja što lakšim i sa što manje stresa u ovom najuzbudljivijem razdoblju; razdoblju u kojem njihova beba dolazi na svijet. Stoga BebaBox nudi rješenje roditeljima kako bi minimizirali stres koji proizlazi iz 'praktičnih' obveza.

Vizija

Na ovaj način želimo biti predvodnici života u kojem roditelji neće imati negativnog stresa već će moći u potpunosti uživati sa svojom bebom i obitelji općenito.