Još jedna celebrity beba nosit će BebaBox robicu

Foto: Instagram


Prije desetak dana bivša manekenka Anita Dujić rodila je svoje prvo dijete, kćerkicu Lily.


Sretnu vijest je obznanila svega nekoliko sati nakon poroda na svom Instagram profilu te zahvalila liječnicima i medicinskim sestrama iz Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb u Petrovoj ulici koji su joj bili podrška tijekom boravka u bolnici.





Priča između Anite i BebaBox-a počela je početkom siječnja kad smo je odlučili kontaktirati te joj predstaviti naš projekt budući da ju je od poroda dijelilo svega nekoliko tjedana. Smatrali smo kako bi joj BebaBox uvelike mogao olakšati posljednje pripreme za dolazak njezine kćerkice. Anita je bila oduševljena projektom. Posebice joj se svidjelo to što se u BebaBox-u nalaze isključivo hrvatski proizvodi. Kako nas je Lily preduhitrila, BebaBox je preuzeo Anitin partner Duncan.





Sigurni smo da će BebaBox robica savršeno pristajati malenoj Lily te da će plijeniti pažnju na ulicama Londona gdje se uskoro seli s roditeljima. Naime, Anita Dujić se posljednjih godina posvetila dekoru setova te se početkom prošle godine preselila u glavni grad Engleske, jer je angažirana na novom filmu Angeline Jolie.


Novoj obitelji Dujić – Broadfoot želimo samo sretne trenutke.


BebaBox